Rekruttering

Vores kompetente netværk skaber nye muligheder
Modeverkets unikke netværk indeholder også "skjulte kompetencer", og mange af disse søger ikke aktivt efter nye stillinger. Kandidaterne du leder efter i dag arbejder sandsynligvis med indkøb, produktion, produktudvikling, design, produkt viden, salg, marketing eller ledelse.

Når vi tager kontakt, leder det ofte til en helt anden vinkel og nye muligheder. Vores internationale netværk - med en stærk repræsentation i Nord Amerika, UK, Tyskland, Holland og Belgien - tilbyder det dig rekruttering med en ekstra dimension.

Den rette søgeproces forøger rekrutteringens præcision.
Den afgørende faktor i at identificere kandidater af høj kvalitet ligger i hvor præcist stillingen er beskrevet. Jo bedre gennemarbejdet stillingsopslaget er, jo bedre og mere relevant vil resultaterne være. Derfor har vi stor fokus på at få foretaget en grundig foranalyse sammen med kunden.

At finde den perfekte kandidat er ofte et resultat af et personligt møde
I vores proces - fra bedømmelse af CV til anbefaling - er det personlige interview det mest afgørende trin. Vi bestræber os på at give vores kunder og kandidater en personlig service og gør derfor en ekstra indsats igennem hele processen ved at sætte os grundigt ind i hver kandidat.

Egenskaber
For at sikre en høj kvalitet af rekruttering, anbefaler vi vores kunder at bruge vores person Profil analyse. Resultatet af analysen giver et yderligere perpektiv på kompetencer og unikke egenskaber, der ikke kan kortlægges ved interview alene.