Om Modeverket

Modeverket blev etableret i 1999 med ønske om at være en ledende rekrutteringspartner, for virsomheder der arbejder med mode, sport og retail. Vores brede ekspertise og erfaring inden for branchen samt rekruttering, gør os til noget helt specielt og særlig relevante, for både virksomhed og kandidat.

I en tid med større krav, har Modeverket skabt et effektiv system til udvælgelse af særligt relevante kandidater blandt tusinder, inden for modebranchen. I mødet med kandidater bruger vi også vores branchekendskab. Derfor er det muligt at finde den eller de personer, der netop matcher den konkrete virksomhed og jobbeskrivelse, med de kvalifikationer, der efterspørges.

Mode og Retail rekruttering
Hos Modeverket byder vi på kvalificeret rådgivning og rekrutteringsløsninger til virksomheden, der har aktiviteter, indenfor mode, sport, sko, accessories og retail. Ønsker du en professionel og pålidelig rekruttering? Ønsker du én kontaktperson igennem hele forløbet, så du som kandidat og kunde føler dig tryg igennem hele processen? Ønsker du en rekrutteringspartner som har et stort kendskab til din branche? Så skal du kontakte os.

Vidste du at
- Modeverket har kontorer i Stockholm, Göteborg, København og Oslo
- Vores netværk består af 20.000 kandidater i modebranchen
- Tilsammen har Modeverket 125 års arbejdserfaring som Butikschef, direktører, Indkøber, Salgschef, Designer, Økonomichef, E-commerce, Rekrutteringsansvarlig, Sales Executive og Brand Manager m.m.

Med et konstant voksende netværk af kandidater, der strækker ud over Skandinavien og til flere europæiske markeder og Nord Amerika, bliver Modeverket ved med at vokse.