Executive Search

Skal du rekruttere til en højere stilling kræver det ofte en specifik proces og en speciel kunnen. Vores recruitere har selv erfaring med lederstillinger i modebranchen. Så hos os møder du altid en recruiter som forstår dine krav og behov. Vi kan tilbyde din virksomhed og organisation hjælp med at finde de rette kandidater, til virksomhedens øverste ledelseslag.

Arbejdsmetode
Kandidaterne finder vi igennem søgning i og udenfor Modeverkets eget netværk, og ind imellem kombineret med annoncering i nøje udvalgte medier som passer netop din virksomhed. Researcharbejdet er bygget på Modeverkets ekspertise i branchen og gennem løbende kontakt med personer i vores omfattende netværk.

Ved Executive Search benytter vi os af Modeverkets eget netværk sammen med specielle søgninger og metoder. Vores store personlige netværk som vi har udviklet igennem 15 års erfaring i branchen, er selvfølgelig også vigtigt for at det lykkedes.

Vores senior konsulenter arbejder i teams for at udføre et omfattende nordisk searcharbejde og sikre det højeste niveau af mulige kandidater. Vi arbejder efter en omhyggeligt udformet kravprofil og en udførlig jobbeskrivelse baseret på en kombination af search, test og referencer. Gennem tæt dialog med både kandidat som kunde, kan vi finde den optimale løsning for din virksomhed og organisation.


Recruiting
Recruiting

Søger du en rekrutteringspartner som virkelig kender til mode og Retail?
Mode...

Interim
Interim

Interim løsninger - ledere og specialister til leje for kortere eller længere perioder
...

Annoncering
Annoncering

Ved at oprette din jobannonce hos portaler med meget aktivitet, vælger du også det foretrukne forum f...